– Tekstnørd og online vicevært

Jeg kan hjælpe dig med at holde styr på teknikken online, så du kun skal koncentrere dig om det vigtigste og sjoveste; din virksomhed!

Din hjemmeside er dit hjem på internettet. Derfor er det vigtigt, at det er en side, du er glad for og som repræsenterer dig.

Tænk, hvis du kunne lave den selv? Jeg har mange års erfaring med wordpress og har efterhånden lavet sider for et bredt udvalg af kunder. Jeg kan også hjælpe dig!

Hvis du helst vil slippe for at lave det hele selv, så hjælper jeg gerne med at lave den helt rigtige hjemmeside til dig.

Pixie Dust tilbyder:

  • Få 1:1 undervisning i lige præcis det, du har brug for.
  • Book et kursus til din virksomhed. 
  • Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked om kommende online kurser, som en af de første. 
  • Hvis du ikke har lyst til at lave din egen hjemmeside, så kan jeg selvfølgelig også hjælpe med det.

Det siger kunderne om Pixie Dust

Kombinationen af journalist og hjemmeside-haj er ret værdifuld for os, fordi Christina både forstår sig på indholdet og teknikken. Vi kan varmt anbefale Christina.

Sofie Klingberg

Freelance journalist og podcaster

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Christina. Hun er lydhør og kvik, og gør alt for at opfylde alle vores vilde idéer og ønsker til hjemmesiderne.

Betine Brix

Medejer/Adm. direktør, Creativum/APPETIZE

En yderst værdifuld hjælp i både opstart og det fortsatte arbejde i en lille privat virksomhed. Christina har de varmeste anbefalinger herfra!

Mette Villadsen

Fysioterapeut og klinikejer, Aalborg Bækkenklinik

Christina involverer sig, tager ansvar og er til dags dato den dygtigste jeg har arbejdet med gennem mine snart 9 år som selvstændig.

Kathrine Skovsgaard

Iværksætter, by Skovsgaard

Kontakt Pixie Dust

Marshalls Alle 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 37235342

christina@pixiedust.dk

Send en besked