Vælg en side

Bagved Pixie Dust

Jeg hedder Christina Svendsen og står bag Pixie Dust. Jeg oprettede min første blog hos WordPress for over 7 år siden og har siden hen lavet hjemmesider for både bloggere, virksomheder og private.

Hos Pixie Dust er du i trygge hænder, hvis du skal have hjælp til din hjemmeside eller den rigtige tekst. Deruover er jeg freelancejournalist, og sluger alt det kultur, jeg kan komme i nærheden af.

Kulturen er grundlaget for vores hele vores identitet. Det er de kulturelle værker, der er med til at give os vores nationale stolthed. Englænderne havde ikke været de samme, hvis Shakespeare aldrig havde sat sine ben på The Globe i London, og hvem havde grækerne mon været uden Homer? Pixie Dust og kulturbloggen hibou.dk vil bidrage til den fortsatte diskussion, vi har om kultur.

Mange mindre virksomheder glemmer internettet, når de laver virksomhed. Dem vil jeg gerne hjælpe med at komme ud med de helt rigtige budskab til en overkommelig pris og en side, som de selv kan administrere efterfølgende, hvis det ønskes.

Pixie Dust tilbyder to forskellige ydelser:

  • Kulturartikler til forskellige medier, samt tekster og tekstbearbejdning til forskellige virksomheder.
  • Opsætning af en ny hjemmeside i WordPress. Pixie Dust tilbyder også rådgivning og hjælp til en forbedret tilstedeværelse på sociale medier, der er tilrettet lige præcis den specifikke virksomhed.