OPGAVE

Ny hjemmeside

Kathrine havde brug for en ny hjemmeside, som repræsenterede hendes nye podcast, foredragsvirksomhed og diverse kurser.

INFO

Kunde: Kathrine Skovsgaard
Dato: Efterår 2019
Website: www.kathrineskovgaard.dk

Kathrine Skovsgaard er en af Aalborgs mest driftige iværksættere. Hun har været været drivkraft bag flere store events i Aalborg i gennem de senere år.

Forløb:

Hjemmesiden blev lavet på en stram deadline på kun en uge på grund af premieren på Kathrines podcast. Den intensive arbejdstid viste sig at være en interressant udfordring og vi kom godt i mål ved hjælp af et godt samarbejde.

Kathrine Skovsgaard fik hjælp til den grafiske identitet af Mærkesag, som lagde en god rettesnor for designet af siden. Fokus var at lave en enkel og overskuelig side, der var nem at navigere på.

Udtalelse:

– Sjældent har jeg arbejdet sammen med en så ihærdig, produktiv og virkelig dygtig webmaster. Christina bar projektet i mål med sit ejerskab, ærekærhed og engagement. Hun involverer sig, tager ansvar og er til dags dato den dygtigste, jeg har arbejdet med gennem mine snart 9 år som selvstændig og adskillige større projekter (10+), der alle har haft forskellige web-folk bag. Jeg kan på mit varmeste anbefale Christina. Jeg ved, hvem jeg kun tyer til fremad.

Kathrine Skovsgaard

Iværksætter, by Skovsgaard