Bagved Pixie Dust

Jeg hedder Christina Svendsen og står bag Pixie Dust. Jeg oprettede min første blog hos WordPress for over 7 år siden og har siden hen lavet hjemmesider for både bloggere, virksomheder og private. I dag kan man dog ikke mere nøjes med bare at have en hjemmeside, hvis man skal have en tydelig tilstedeværelse online. Derfor hjælper jeg også flere med alle de andre kanaler, der kan hjælpe med at få budskabet ud over rampen, som opsætning af nyhedsbrev, sociale medier, opstart af podcast og alt derimellem.

Derudover er jeg freelancejournalist, og sluger alt det kultur, jeg kan komme i nærheden af. Kulturen er grundlaget for vores hele vores identitet. Det er de kulturelle værker, der er med til at give os vores nationale stolthed. Englænderne havde ikke været de samme, hvis Shakespeare aldrig havde sat sine ben på The Globe i London, og hvem havde grækerne mon været uden Homer? Du kan se mere af mit arbejde her eller på hibou.dk.

 

  Om Pixie Dust

  Hos Pixie Dust er du i trygge hænder, hvis du skal have hjælp til din hjemmeside, hjælp til teknik (opsætning af facebook, nyhedsbrev eller lign.) eller den helt rigtige tekst. 

  Mange mindre virksomheder glemmer internettet, når de laver virksomhed. Her kan Pixie Dust hjælpe med at komme ud med de helt rigtige budskab til en overkommelig pris og en side, som du selv kan administrere efterfølgende, hvis det ønskes.

  Pixie Dust tilbyder blandt andet:

  • Opsætning af en ny hjemmeside i WordPress.
  • Onlinekursus i WordPress
  • Tekster og tekstbearbejdning. Fx pressemeddelelser, tekster til hjemmeside og artikler.