OPGAVE

Website og underleverandør

Creativum har været fast samarbejdspartner siden 2015 har jeg løbende haft forskellige opgaver for Creativum, både inhouse og som underleverandør til deres kunder. 

INFO

Kunde: Creativum
Dato: Siden 2015
Website: www.creativum.dk

Creativum er et aalborgensisk reklamebureau med speciale i at løse grafiske opgaver for både små og store kunder.

Creativum står også bag magasinet APPETIZE – et gratis aalborgensisk kulturmagasin, der udkommer 6 gange om året.

Forløb:

Siden 2015 har jeg været fast tilknyttet som freelance hos Creativum. Opgaverne spænder bredt med hovedfokus på det digitale og tekst.

Creativums dygtige grafiker har lavet designet på creativum.dk, mens jeg har stået for opbygningen og den daglige vedligholdelse.

Derudover arbejder jeg blandt andet med sociale medier, reklametekster og som journalist i magasinet og på appetize.dk.

Udtalelse:

– Vores reklamebureau Creativum, der også producerer det eksklusive magasin APPETIZE, har siden 2015 haft Christina som fast samarbejdspartner. I de år har hun været vores web-master og redaktør på vores to hjemmesider creativum.dk og appetize.dk.

Christina er en fornøjelse at arbejde sammen med, og hun er lydhør og kvik. Alle vores vilde idéer og ønsker til hjemmesiderne gør hun alt for at opfylde.

Udover at styre, designe og opdatere vores sider, er vi jo så heldige at Christina også er rigtig god til at skrive. Vi bruger hende til alle vores tekster på siderne og bruger hende også som skribent til artikler i vores trykte magasin. Alt i alt kan vi kun give Christina vores varmeste anbefalinger.

Betine Brix

Ejer/Adm. direktør, Creativum