Ydelser & prisliste

Jeg er specialiseret indenfor to områder, web og tekst, som ikke er så langt fra hinanden, som man skulle tro. Ligesom en velfortalt artikel, skal en hjemmeside også fortælle den rigtige historie, så modtageren føler sig underholdt og informeret på samme tid.

Tekster (redaktionelle og betalte artikler)

Jeg skriver både redaktionelle artikler og sponsoreret indhold. Når jeg skriver en artikel, hvor budskabet er bestemt af en virksomhed, og derfor er reklame, er det vigtigt for mig, at der stadig er hjerte med i artiklen. Jeg er aldrig interesseret i at sælge tom luft, så derfor gør jeg mit ypperste for, at reklameartiklen er ligeså underholdende og informerende, som hvis den var redaktionel.

Jeg har skrevet betalt indhold for blandt andet idenyt, om alt fra robotplæneklippere til gourmet-lakrids.

Web

Jeg laver hjemmesider i wordpress og hjælper med teknisk assistance, så hele din online tilstedeværelse kører, som det skal. Jeg kan hjælpe med løbende vedligholdelse, hvor du altid har en erfaren webnørd og problemløser i baghånden, hvis noget driller.

WEB

NYT WEBSITE

Hvis du eller dit firma skal have en hjemmeside, så lad os tage en snak. Prisen afhænger af størrelsen og ønsker til funktioner. Bagefter har du en hjemmeside i et brugervenligt system (WordPress), som du selv kan vedligeholde bagefter, hvis du ønsker det.

Pris fra kr. 15.000,- (ex. moms)

VEDLIGEHOLDELSE AF WEBSITE

En moderne hjemmeside skal opdateres jævnligt for at opretholde sikkerheden. Hvis du ikke har tiden selv, så kan jeg hjælpe dig. Prisen afhænger af dit behov.

Priseksempel: En time hver 3. måned kr. 750,- (ex. moms) per gang

Kursus eller workshop

Book et kursus eller en workshop til din virksomhed. Få fx et begynderkursus til wordpress. Kontakt mig, så tager vi en snak om jeres behov.

Priseksempel: 4 timers skræddersyet workshop kr. 4.500,- (ex. moms)

1:1 Undervisning

Få hjælp til lige præcis det, der driller.

Pris: kr. 750,- (ex. moms) per time

TEKST

PRESSEMEDDELELSE

 

Pris fra kr. 2000,- (ex. moms)

Andre tekster

Fx tekster til hjemmeside, blogindlæg, reklametekster eller noget helt tredje.

Pris efter opgave

SEO-tekster

SEO-optimerede tekster, der stadig er yderst læsevenlig. Det kan for eksembel være tekster til hjemmeside, blogindlæg eller noget helt tredje.

Pris efter opgave

Kontakt

Skriv en besked, så kan vi tage en snak om dine behov: